Dit was Klinkeroever 2022.

  • Bijgewerkt
  • Geplaatst in Papegaaiwijk
  • 2 minuten gelezen

Dit was Klinkeroever 2022.

Op 1 & 2 oktober was Klinkeroever na drie stille jaren terug met een zesde editie. Dit jaar waren er ruim 40 concerten, gedurende 2 dagen, op heel wat verrassende locaties. Helaas was het kiezen geblazen, zowel op zaterdag als op zondag waren er telkens 2 parcours die je langs cafés, restaurants , handelszaken, hotels, huiskamers, school en openlucht voerden.

Ook de Papegay vzw nam dit jaar deel en verwelkomde  Freddie Webber. Er was een onverwachte dakloze logé in het Papegayparkje, waardoor het concert van Freddie Webber verplaatst werd naast het parkje.

Ondanks de voorspelde regen werd het toch een mooi weekend.
Voor wie het gemist heeft, hou de evenementen van café De Loge in de gaten, je ziet er regelmatig wel een van de artiesten en bands optreden. En noteer alvast het eerste weekend van oktober 2023 in je agenda.

Dankzij de financiële steun van Cultuur Gent en PUUR Gent evenals de eventuele betaling van sommige locaties aan de artiesten kon ook deze editie gratis blijven.

Bekijk hieronder een selectie van de sfeerbeelden op zaterdag.