Op naar de derde editie van de Garagesale.

Op naar de derde editie van de Garagesale.

Mensen die de vorige editie bezocht hadden kwamen opnieuw een plannetje halen om het parcours te volgen. Tijdens de garagesale kon je in de Brandstraat ook de Sint-Antoniuskring bezoeken waar men eens per maand een overdekte rommelmarkt houdt ten voordele van de kansarmen, die wekelijks naar de bedeling komen voor kledij, huisraad of voeding.
Je kon er terug de gekste dingen vinden zoals een helm met arend, sabel, een broodbewaardoos van expo ’58 die eruit ziet als een middeleeuwse helm, trapauto, boeken over Gent, speelgoed, spelletjes, nieuwe T-shirts met poezenprint, de hond (niet te koop) die de stand mee bewaakt,… 
Te horen aan de positieve reacties zal er in het najaar opnieuw een garagesale volgen.