GARAGESALE zondag 1 oktober

GARAGESALE zondag 1 oktober, georganiseerd door de Papegay vzw.

Bewoners kunnen inschrijven voor de garagesale via e-mail info@depapegay.gent of via een berichtje in de brievenbus van de maatschappelijke zetel, Twaalfkameren 21. Misschien kan je afspreken met buren om samen buiten te staan?Alle bewoners kunnen deelnemen maar enkel leden van de Papegay vzw, die zich voor 28 september inschrijven, worden vermeld op het overzichtsplannetje met de deelnemende locaties.
De bezoekers kunnen op zondag 1 oktober dit plannetje bekijken of downloaden via de QR aan de infobalie aan het Papegayparkje (hoek Papegaaistraat-Twaalfkameren) of bij een van de deelnemende adressen.
Wie geen garage heeft kan misschien een locatie delen met buren? Je kan natuurlijk ook verkopen vanuit je gang of vanop de vensterbank. Maar de doorgang voor voetgangers moet gerespecteerd worden.
We zoeken nog alternatieven voor mensen die in een appartement wonen. Als je een suggestie hebt, horen we het graag. Ook helpende handen zijn steeds welkom!

De garagesale gaat door van 11u tot 16u30. Iedereen welkom!