Fototentoonstelling bij de Karmelieten.

Fototentoonstelling bij de Karmelieten, nog tot 7 januari 2023.

De Nederlandse fotograaf Peter Boer kreeg de kans om foto’s te nemen in Vlaamse Slotkloosters, op vraag van de Karmelieten. Dit resulteerde in een prachtige tentoonstelling die te bekijken is in het Karmelietenklooster in de Burgstraat.Donderdag 16 december werd er een feestelijke avond georganiseerd waarbij fotograaf Peter Boer en Pater Paul De Bois vertelden hoe deze tentoonstelling tot stand kwam.De beelden spreken voor zichzelf, ze stralen een serene sfeer uit door de eenvoud van de omgeving en de prachtige natuurlijke belichting.Wil je ook een bezoek aan de tentoonstelling brengen? Dat kan nog tot 7 januari 2023, in het Karmelietenklooster, Burgstraat. Toegang gratis.
Openingsuren ma – za 10-12u en 13-17u