Proefopstelling in de Rozemarijnstraat.

Stad Gent wil een proefopstelling in de Rozemarijnstraat.

Het plan werd voorgesteld op maandagavond 11 september 2023 aan de bewoners van de Rozemarijnstraat.

Stad Gent wilde meer groen aanplanten, minder verkeer en een fietspad in beide richtingen (waarbij de fietsers in het midden van de straat moeten oversteken naar de andere kant). Om dit te verwezenlijken zouden er 2 i.p.v. 3 voorsorteervakken zijn, van de huidige 45 parkeerplaatsen zouden er nog 5 parkeerplaatsen (3 ervan voor kort parkeren) overblijven en men zou niet meer van de Bernard Spaelaan mogen inslaan in de Rozemarijnstraat (nieuwe knip). Niemand van de aanwezigen kon zich in deze plannen vinden.

De plannen zullen in samenspraak met de bewoners herbekeken worden, waardoor deze proefopstelling er op 15 oktober (nog) niet komt.

Een reactie achterlaten