Zondag 7 Mei is het opendeurdag bij Nucleo.

Zondag 7 Mei is het opendeurdag bij Nucleo.

In onze buurt kan je deze locaties bezoeken tussen 10:00 en 18:00u:

Lindenlei 38: Sven Boel, Lien Buysens, Jean-Marie Bytebier, Ines Claus, Isa D’hondt, Pieter De Clercq, Manon De Craene, Kasper Devos, Felix Fasolt, Leo Gabin, Leen Galle, Liesbeth Henderickx, Cecilia Jaime, Niels Ketelers, Valery Konevin, Marjolein Labeeû, Sara Plantefève-Castryck, Elisia Poelman, Gianni Skorić, Ine Smet, Bart Spitaels, Annouk Thys, Kristof Van Heeschvelde, Simon Van Parys, Bart Vansteenkiste, Jana Vasiljević, Kobe Wens, Conrad Willems
Veeartsenijschool:  Leyla Aydoslu, Lara Bongard, Carlos Caballero, Arian Christiaens, Sabien Clement, Willem Cole, Thomas De Ben, Mario De Brabandere, Eddy De Buf, Penelope Deltour, Linde Dumolein, Sam Eggermont, Samira El Khadraoui, Mentormentor, Geert Marijnissen, Klaas Op De Beeck, Juanan Rodriguez Soria, Hilde Van Canneyt, Régine Van den Broucke, Hilde Van Wambeke: tussen 10 en 18